Bonen gezaaid

Op onze website is het even stil geweest, maar natuurlijk gaat het werk op de boerderij gewoon door. Wat is er allemaal gebeurd in de afgelopen weken? Tijd voor een update!

Na een paar weken wachten, kwam Van Oers United eind juni onze sperziebonen zaaien. Sperziebonen houden van zon en warmte, vandaar dat we ze pas zo laat zaaien. Natuurlijk hebben de bonen ook af en toe een buitje nodig. Als dat niet via de natuurlijke weg gebeurt, hebben we gelukkig ook zelf mogelijkheden om de natuur een handje te helpen. Zeker omdat extreme weersomstandigheden zoals droogte vaker voorkomen (denk maar aan vorig jaar), hebben we dit jaar een investering gedaan in een nieuwe haspel. Dit maakt het beregenen voor ons nog gemakkelijker en dat is erg fijn als onze gewassen dat kunstmatige buitje erg hard nodig hebben.

Naast werkzaamheden in het land, vinden er ook rondom de boerderij activiteiten plaats. Zo hebben ze in de afgelopen weken onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de windmolens die vlakbij onze boerderij staan. Van de werkzaamheden zelf hebben we geen beeldmateriaal, maar we kregen wel prachtige foto’s van ons bedrijf die vanuit een van de windmolens zijn gemaakt.

Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk ze gerust onder dit nieuwsbericht. Altijd van de laatste foto’s en filmpjes op de hoogte blijven? Neem dan ook eens een kijkje op onze nieuwe Instagrampagina, net online & te vinden via Instagram als je zoekt op hoevekarolina . Op naar nog meer volgers! 🙂