Lammetjes geboren op de boerderij!

Dat het voorjaar is begonnen, merken we nog niet altijd aan het weer, maar op de boerderij kunnen we er niet omheen: er springen ruim 60 kleine lammetjes rond! Nu schrijven we klein, maar eigenlijk zijn ze zo klein niet meer. De oudsten zijn namelijk al behoorlijk gegroeid en eten al braaf mee met het eten dat hun moeders krijgen.

Zoals ieder jaar hebben we ook behoorlijk wat bezoek gehad bij de lammetjes. Zo kwam Kober Kinderopvang (kindcentrum de Vleer) uit Etten-Leur langs en stond vorige week het bezoek van Peuterspeelzaal Jip & Janneke uit Dinteloord traditiegetrouw op het programma. Naast lammetjes knuffelen, mogen de kinderen ook altijd eieren zoeken in het stro, op de trekker zitten en een strogevecht houden. We willen natuurlijk alle bezoekers bedanken voor hun komst. Het was geweldig om jullie te ontvangen en zoveel kinderen weer met blije gezichtjes naar huis te kunnen laten gaan.

Als het straks wat warmer wordt, zullen de lammetjes voor het eerst naar buiten gaan. Bekijk onderstaand filmpje maar eens, eigenlijk kunnen ze niet wachten tot ze buiten nog veel meer ruimte hebben om rond te rennen en gek te doen ;).

Benieuwd naar meer foto’s en filmpjes? Neem dan ook eens kijkje op onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!