Schaapjes, sneeuw & meer

Het nieuwe jaar 2021 is al weer meer dan een maand oud, wat gaat de tijd toch snel! Nu het zo super koud is geweest buiten, vonden wij het wel een goed moment om vanaf binnen, lekker warm bij de kachel, weer eens even een update te schrijven.

Allereerst willen we nog even terugblikken op de bietenoogst van afgelopen najaar. Toen Loonbedrijf Testers bij ons onze bieten aan het rooien was, heeft onze buurjongen Cormé Burgers prachtige drone beelden gemaakt en deze samengevoegd in een filmpje. Bekijk dit prachtige beeldmateriaal onder dit nieuwsbericht maar eens, een aanrader!

Over onze buren van Elisabeth hof gesproken, wisten jullie al dat zij een heel leuk polderwinkeltje hebben? Dit winkeltje is dagelijks geopend van 08:00 uur ’s morgens tot 20:00 uur ’s avonds (zondag gesloten) en hier kunnen jullie onder andere aardappelen, uien, eieren en tegenwoordig ook tulpen kopen. Lokaal kopen, volledig coronaproof en direct bij de boer af te halen, ideaal! 😊

Een ander belangrijk moment in de afgelopen maand was onze jaarlijkse Global G.A.P. keuring. Deze keuring is voor ons zeer essentieel, omdat wij deze certificering nodig hebben om onze producten te kunnen en mogen verkopen aan onze afnemers. Gelukkig zijn we ook voor dit jaar weer met vlag en wimpel geslaagd!

En hoe gaat het dan met de schaapjes, vragen jullie je misschien af? Wie ons ook volgt op Facebook en/of Instagram heeft waarschijnlijk al gezien dat de dierenarts pas geleden langs is geweest. Met speciale apparatuur kon Hanneke van de Dierenartspraktijk Steenbergen (DAP) controleren of onze moederschapen (ooien) drachtig zijn. Goed nieuws, over een kleine maand kunnen wij weer een hoop kleine, schattige lammetjes verwachten. Nog even geduld dus…wordt vervolgd!

Last but not least en ook in de afgelopen week niet te missen: de sneeuw! Hoewel wij ook begrijpen dat het af en toe wat hinder oplevert, geeft het toch ook plezier en prachtige plaatjes. Alles ziet er vaak net wat mooier uit in zo’n wit wonderland. Bovendien was David ook helemaal blij: eindelijk kon hij met de sneeuwschuif aan de gang. Bekijk hieronder de foto’s en filmpjes maar eens!