Werkzaamheden voor 2018 zijn klaar!

Ploegen en zaaien

Wat vliegt de tijd toch voorbij! Inmiddels is het december en is iedereen druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de feestdagen. Ook wij bereiden ons voor op tijd met familie en vrienden en kijken ondertussen graag even terug op de laatste werkzaamheden van dit jaar.

In ons vorige nieuwsbericht konden jullie lezen en zien dat we bezig waren de uien te oogsten. Na de uienoogst volgde de aardappel- en bietenoogst. Onze trouwe volgers op Facebook zullen hier vast nog wel wat updates van voorbij hebben zien komen.

Na de oogstwerkzaamheden brak het moment aan voor de favoriete bezigheid van het jaar voor boer Kees: ploegen! Dat ging dit jaar wel heel efficiënt, want tijdens het ploegen, werd ook tarwe gezaaid. En dat leverde toch wel een aantal mooie plaatjes op. Bekijk de foto’s hier onder dit nieuwsbericht maar eens!

Zoals de titel van dit nieuwsbericht al aangeeft, zitten de landwerkzaamheden voor dit jaar erop. Toch hoeven we ons niet te vervelen. Wat wij hele dagen doen? Administratie bijwerken, certificeringskeuringen voorbereiden of zoals deze week aardappels laden. Kortom, business as usual…

Waarschijnlijk zal dit wel een van de laatste nieuwsberichtjes van dit jaar zijn. Daarom wensen wij iedereen in ieder geval alvast hele fijne kerstdagen en alle goeds voor een gezond en gelukkig 2019 en we hopen natuurlijk dat jullie ons ook in het nieuwe jaar weer zullen volgen!